Седалището на нашата фирма е в Замиешчие, община Тимбарк, където се намира офисът на фирмата, както и цех с модерни машини за обработка на PVC. Фирмата има два отдела: в гр. Добра се намира завод за обработка на дървен материал, а в гр. Андрихув - завод за обработка на метал и PVC.

Към днешна дата сме в добри отношения с партньори от Европейския съюз и от държавите от Централна Източна Европа. Планираме в бъдеще да овладеем пазарите и в Източна Европа. Готови сме и сме решени да задържим доминиращата позиция сред производителите на корнизи и ролетни щори на европейския пазар, както и да развиваме производството в широк мащаб.

КАЧЕСТВО

Наш приоритет е производството на висококачествени корнизи и ролетни щоти. Искаме те да отговарят на най-високите естетични и практични стандарти за качество. Също толкова важна цел е декорацията за прозорци да има положително влияние върху разположението на духа ни, всеки иска да има в дома си нещо неповторимо, пригодено към неговите потребности и изисквания.

КЛИЕНТИ И СЛУЖИТЕЛИ

NНашата оферта е насочена най-вече към малките магазини, но и към големите вериги. С мисъл именно за тях във фирмата ни работят млади и креативни хора, които познават потребностите на нашите клиенти. Прекрасно обучените ни кадри и консултанти са на Ваше разположение.

КОНКУРЕНЦИЯ И РЕНОМЕ

Както нашите клиенти, така и конкуренцията ни цени високо за много доброто качество на нашите продукти и сравнително ниските цени. Изследванията на пазара показват, че се радваме на добро реноме сред клиентите и на висока позиция на пазара.

ВИНАГИ ПОСРЕЩАМЕ ВАШИТЕ НУЖДИ

Нашата фирма прави точен анализ на произвежданите и продадените до този момент продукти и решава кои от тях да останат в нашата оферта. Използвайки повишаващите се изисквания на клиентите относно екологията и качеството, както и съществуващите на пазара потребности от сравнително евтини, функционални и издържливи корнизи и ролетни щори, ние се стремим да укрепим позициите си на пазара чрез постоянно разширяване на асортимента с всички проектирани новости. Опаковките на продуктите, които останат в нашата оферта, ще бъдат променяни, за да са по-приятни за окото и по-лесно забележими на рафта в магазина. Постоянните промени и модернизирането на нашата фирма ни позволяват да задържим доминиращата позиция на полския и на чуждестранните пазари.

Kliknij ENTER aby wyszukać lub ESC aby zamknąć